Kalush Orchestra виступили на MTV Europe Music Awards – 2022

Учора в Дюссельдорфі відбулася щорічна церемонія нагородження музичної премії MTV Europe Music Awards, під час якої було відзначено найкращих артистів 2022 року.

Тріумфатором премії стала співачка Тейлор Свіфт, яка перемогла одразу у чотирьох номінаціях – «Найкращий поп-виконавець» та «Найкращий виконавець», а також «Найкраще відео» та «Найкраще довге відео» за 10-хвилинний кліп на пісню All Too Well.

Ведучими заходу виступила подружня пара – британська співачка Ріта Ора та новозеландський кінорежисер Тайка Вайтіті.

Хедлайнером вечора став український реп-гурт Kalush Orchestra. Музиканти виконали пісню Stefania, з якою перемогли на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”. Під час їхнього виступу сцена була підсвічена кольорами українського прапора.

«Глядачі зустрічали нашу групу з українськими прапорами! Слова підтримки Україні висловили Ріта Ора, Девід Гетта, Muse, дякую! А також особисто зустрілися з гуртом One Republic, який висловив підтримку Україні, і сказав, що їм подобається музика Kalush Orchestra! » – йдеться на сторінці Kalush Orchestra у Instagram.

Нагадаємо, раніше гурт Kalush Orchestra разом із фінським колективом The Rasmus записав кавер на легендарну пісню In The Shadows.

Поділись


Новини партнерів