Сергій Танчинець розповів, де зараз знаходиться його сім’я

Український музикант, фронтмен гурту “Без Обмежень” Сергій Танчинець після початку повномасштабної війни вивіз родину із Києва. Як він розповів у програмі “ЖВЛ”, його дружина Ганна, донька Анастасія та син Лук’ян зараз живуть у Японії.

Спочатку вони поїхали до батьків подружжя до передмістя Києва, але після окупації Київщини родина вирушила до Мукачева, Закарпатської області, а потім – до Польщі. Після на них чекала Японія.

“Ганна навчалася в Японії з обміну студентів, вона закінчила Шевченка як сходознавець, і вона знає мову. І ми зрозуміли, що їй там буде просто влаштувати свій побут”, – розповів Сергій.

Це вперше за 13 років спільного життя, коли Сергій та Ганна перебувають нарізно. Музикант залишився в Україні, займається волонтерством, співає на благодійних концертах. Його дружина в Японії влаштувалася перекладачем, а діти – ходять до школи та садка. Щоб спілкуватися, незважаючи на різницю у часі, вони сформували графік спілкування. Наразі закокохані не будують плани на майбутнє, але мріяти не забувають.

Поділись


Новини партнерів