Тарас Тополя вперше від початку війни побачив своїх дітей

Через повномасштабне вторгнення росії на територію України багато українських жінок були змушені евакуюватися з дітьми в безпечніші місця. Так вчинила і дружина фронтмена гурту «Антитіла» Тараса Тополі, співачка Alyosha. Виконавиця з двома синами – Марком та Романом та донькою Марією поїхала до США.

Сам же Тополя ухвалив рішення змінити музичні інструменти на зброю та йти захищати Батьківщину від російських загарбників. Довгий час він виконував обов’язки військового парамедика на фронті. Наприкінці літа головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний наказав командувати 35-річного музиканта із зони бойових дій, після чого Тополя повернувся до творчості та вирушив у благодійний тур.

У перервах між концертами він виділив кілька днів, щоб відвідати родину. Якщо з дружиною музикантові пощастило один раз побачитись, коли вона приїжджала до Києва, то дітей зірковий батько не бачив із 24 лютого.

«Не Київ. Ранок – двісті двадцять перший. Настрій – неймовірний. Уперше з початку війни обійняв та поцілував дітей. Слава ЗСУ! Слава Україні!»- Написав Тополя на своїй сторінці в Instagram.

Поділись


Новини партнерів