Кацуріна назвала причину розлучення з чоловіком і розповіла, як почався роман із Дантесом

Український дизайнер та ресторатор Даша Кацуріна зізналася, що розставання з чоловіком Михайлом Кацуріним сталося через те, що їхні стосунки зжили себе. Про розставання вони оголосили в березні, проте вже змогли офіційно розлучитися. Зараз Миша зустрічається з Надією Дорофєєвою, а Даша – з її колишнім чоловіком, співаком Володимиром Дантесом.

В інтерв’ю Василісі Фроловій Кацуріна повідала, що вона не давала чоловікові достатньо простору, який був йому необхідний.

“Не треба так багато працювати разом, треба давати простір один одному. Ми зліпилися дуже з Мишком. А потім, коли він почав розклеюватись, бо це не прикольно, я така: “А я не знаю, як без нього! Іди до мене!”. Це не прикольно. У нього зворотний такий імпульс: “Та ні, я хочу сам”. Зараз я аналізую всі свої вчинки в цих попередніх відносинах, я розумію, що, бл*ха, як він жив усі сім років. Я розумію, що я стерва ще та,” – зізналася Кацуріна.

Також ресторатор зазначила, що відносини з Дантесом почалися вже після розставання з подружжям. Володимир дуже підтримував Дашу, вони багато жартували і спочатку сприймали з гумором чутки про їхній роман. Однак, як зізнається Кацуріна, флірт між ними вже був. Так, дружба переросла у роман.

“Нам класно удвох. Я не можу не сказати, що у нас там флірту не було, коли все це почалося. Ми щось могли один одному закинути, тобто кинути один одному коментарі, жартувати. Ми дуже довго дружили, він близький мені людина. Він бачив мене і на похмілля, і не в дуже гарному настрої, гарною чи негарною, вранці та ввечері. Він мене бачив будь-хто. Коли ці відносини почалися, вони почалися з нуля. Ці відносини вони побудовані на дружбі. Тому вони дуже міцні, щирі. Я знаю про нього дуже багато його негативних рис, а він мої. І ми з цим погодилися, коли почалися стосунки,” – відверто розповіла дівчина.

Джерело

Поділись


Новини партнерів