Продюсер Jerry Heil розповів усю правду про розірвання їх контракту

Колишній продюсер української співачки Jerry Heil та засновник продюсерської компанії “Secret Service” – Михайло Ясинський – прокоментував вихід артистки з його лейбла. В інтерв’ю для Go West чоловік зізнався, що команда співачки відчула себе не приємно, коли Яна Шемаєва оголосила про звільнення. Також Ясинський припустив, що тепер артистка – член лейбла Enko, із засновником якого свого часу її звів саме він.

На питання, чи змогли вони розійтися полюбовно, продюсер дав обтічну та неоднозначну відповідь.

“Ми полюбовно не сходимося, ми полюбовно не розходимося. Є жінки, які у складний момент підтримують, а є, які у складний момент йдуть. Вона відноситься до одного з цих типів. Моє завдання – щоб це було не болісно для людей, які з нею працюють. Але скажу, що для дівчат, які були довкола неї, це був не найприємніший момент,” – відповів Ясинський.

Чоловік додав, що засуджувати колишню підопічну не може, але їхня команда “зробила якісь висновки”: “Для мене нічого нового в цьому немає”.

Також Ясинський розповів, що вірить у величезний потенціал Jerry Heil, яка має всі шанси стати першою українкою, яка отримала “Греммі”.

Поділись


Новини партнерів