Арсен Мірзоян розповів усю правду про сварки з Тонею Матвієнко

Українська співачка Тоня Матвієнко разом із донькою Ніною вирушили до Великобританії після початку повномасштабної війни. Її чоловік, співак Арсен Мірзоян, перебуває в Україні. Про подружжя часто ходять чутки, що воно знаходиться на межі розлучення. Артист зізнався у програмі “ЖВЛ”, що вони не мають наміру розлучатися, але й сварки у них бувають.

“Так, просто через “жовту” пресу всі ЗМІ підхопили цю чутку. Якби я розлучилася, я б сказала, що розлучилася,” – відреагувала Тоня.

Арсен зізнається, що сварки між ними трапляються, як і в інших парах. Однак вони разом вирішують спільні проблеми та намагаються одне одного зрозуміти.

“Хтось ніби когось не почув, не зрозумів. Нам здається, що останніми роками відчувається потреба в такій професії, як коммінукатор – спеціальна людина, яка пояснюватиме про що сама тільки що говорила. А між нами з Тонею немає комунікатора, тому ми намагаємося себе зрозуміти, – висловився Мірзоян.

Музикант зізнався, що поки дружина з донькою у Британії, він мешкає із зірковою тещею, співачкою Ніною Матвієнко. Артистка зізнається, що із зятем їй подобається жити навіть більше, ніж із дочкою.

“Ми живемо не як зять із тещею, а як син із мамою. З Арсеном краще, ніж із донькою,” – з гумором прокоментувала народна артистка.

Поділись


Новини партнерів