Наталка Денисенко зізналася, що її мало не зґвалтували у 8 років

Українська актриса Наталка Денисенко розповіла, що у 4 роки вже навчає свого сина статевого виховання. Зірка “Кріпосної” зізналася, що хоче, щоб хлопчик умів відстоювати свої особисті кордони. Сама артистка мала болючий досвід у дитинстві.

У програмі “Чат Дівчат” Наталка розповіла, що у 8-річному віці її мало не зґвалтували. Незнайомий чоловік схопив дівчину та почав заламувати. Денисенко вдалося врятуватися від насильства, оскільки вона змогла втекти від педофіла.

“У мене синочок, йому 4 роки, і він знає що таке пеніс, що таке вульва. У нас є книга “Малечі про інтимні речі”. І там розписано. Не тільки про секс, а більше про інтимні органи, про особисті межі, що не можна, якщо тебе хтось… Тому що мене, наприклад, у дитинстві зустрів маніяк, він мене облапав і мало не зґвалтував. Я від нього втекла. Мені десь вісім років було. Я прибігла додому, мене трясло, і я не могла сказати мамі, що мене дядько хотів зґвалтувати або мацав мої інтимні органи, бо зі мною про це не говорили. Я просто сказала: “Мене налякав дядько, він мене схопив”, – відверто розповіла актриса.

Денисенко додала, що таки змогла розповісти про те, що сталося з нею в дитинстві. Щоправда, змогла розпочати цю розмову лише у дорослому віці.

Поділись


Новини партнерів