Настя Каменських приміряла ефектний образ в жовто-блакитних кольорах

Мода не стоїть осторонь політики, коли йдеться про безглузду війну, розв’язану кремлівським диктатором. Українські та закордонні знаменитості, починаючи з 24 лютого, по-новому подивилися на кольори українського прапора.

Американський інститут кольору Pantone вже назвав їхній «вільний» синій та «енергійний» жовтий, таким чином висловивши солідарність з українським народом. Країни Європи буквально рясніють синьо-жовтими тонами, а найвідоміші будинки моди випускають колекції з акцентом на них.

Напередодні патріотичний образ приміряла і співачка Настя Каменських, яка зараз перебуває у благодійному турі в Європі. Вона одягнулася в яскраво-жовтий костюм від українського бренду Maritel’, розбавивши його синім топом. Відповідне фото з’явилося на її сторінці у Instagram.

«Вчора в Тель-Авіві вкотре переконалася, що музика, енергія добра і кольору справді здатні лікувати душу, заспокоювати та допомагати. Тому, коли мені передали подарунок від неймовірних дівчат із @maritel.com.ua у найрідніших кольорах – стало так добре і тепло на душі », – написала вона під знімком.

Поділись


Новини партнерів