Фронтмен гурту “ТІК” отримав нагороду від Міноборони

Фронтмен групи “ТІК” Віктор Бронюк передав ЗСУ десятки автомобілів, активно допомагає українській армії з перших днів повномасштабного вторгнення та зменшувати темпи не збирається. Журналісти дізналися, як артистові вдається допомагати масово армії, якщо збори грошей він не проводить.

За свою волонтерську діяльність Бронюк отримав відзнаку від Міністерства оборони України. Артист розповів, що секрет його масової допомоги без донатів простий – справа у друзях, друзях друзів, друзях друзів.

Майже кожен з друзів, з ким зводила доля в той чи інший момент, зараз щиро приєднується до добрих справ, завдяки яким нам вдається наближати перемогу, – поділився музикант.

Бронюк наголосив, що вся група “ТІК” допомагає ЗСУ. Бас-гітарист і клавішник служать, трубач з перших днів повномасштабної війни приготував незліченну кількість “бандерівської смузі” і допомагає як волонтер, так само, як і гітарист. Директор групи присвятила себе допомозі переселенцям та воїнам, продюсер розвозить обіди та вечері захисникам, барабанщик із дружиною займаються закупівлею амуніції – від турнікетів до бронежилетів.

“Щойно переможемо, всі разом знову зберемося, щоб співати з найкращими людьми у світі – українцями! Ні краплі не сумніваємося: все буде Україна”, – підсумував Віктор.

Поділись


Новини партнерів