Василіса Фролова пояснила, чим спричинене її довге мовчання в соцмережах

Українська ведуча Василіса Фролова до 24 лютого частенько публікувала щось нове на своїх сторінках в Instagram та Facebook. Але після того, як Росія влаштувала масовий напад на Україну, від жінки майже нічого не чути. У новій публікації вона пояснила причину свого затяжного мовчання.

Фролова описала свій емоційний стан одразу на двох вищезгаданих платформах. А також згадала про трагічні подробиці, які не дозволяють їй публікувати нові дописи:

“Відрізало й оніміло вже як 4 місяці. Не бачу сенсу й не маю права витрачати ваш час на свій контент.

Тільки постійно думаю про тих, у кого свого “контенту” не було, хто не мав тисяч підписників, а жив своїм особистим… Кожен із нас має таких знайомих. Може, вони й мають свої облікові записи, але заходять до мережі зрідка і то, щоб тільки подивитися.

Коли вони зникають, ніхто не зважає, майже ніхто їх не згадує. У нас є сотні знайомих, із якими ми вітаємось очима, але не пам’ятаємо, як до них звертатися. Колишні сусіди, колеги, якісь короткі зустрічі, які вже й не згадаємо до пуття, але людину, коли побачимо, впізнаємо. Просто сотні знайомих і незнайомих імен у телефонній книжці. Кожен має, наприклад, кілька “Андріїв” або “Наталок” із телефонами. Дивишся, щоб видалити, і не розумієш взагалі, що це можуть бути за люди та з якого вони минулого”.

Далі Фролова написала про незнання і жах війни, згадавши загиблих:

“Жах війни в тому, що ми, можливо, ніколи не дізнаємося, скільки наших реальних знайомих загинуло. Їхні автомобілі залишені на стоянках або їхні посилки чекають пошти, їхні акаунти не чекають на контент… А ми ніколи про них і не згадаємо?.. Так не повинно бути. Слава українцям”.

Підписники Фролової написали в коментарях до посту про свої болісні втрати.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Vasilisa Frolova (@vasyafrolova)

Поділись


Новини партнерів