Надя Дорофєєва підтвердила інформацію про свій роман з відомим українським ресторатором

Екс-учасниця гурту “Время и Стекло”, а також колишня дружина Володимира Дантеса нарешті підтвердила свої чергові стосунки. Обранцем Наді Дорофєєвої справді став розлучений підприємець Михайло Кацурін.

У себе у блозі співачка опублікувала кадр обіймів із своїм новим супутником та залишила небагатослівний підпис до фото: “Разом”.

Коментарі до посту, схоже, відключені. За годину після появи зображення у стрічці користувачі поставили йому понад 100 тисяч лайків. Серед тих, що лайкали, відзначилися і відомі особи. Наприклад, Павло Зібров.

Нагадаємо, Дантес та Дорофєєва повідомили про розлучення минулого березня. Про те, що жіноча половина цього подружнього союзу возз’єднала свій любовний шлях з іншим, у соцмережах та ЗМІ почали говорити майже відразу. Чутки підкріплювалися діями самих громадських персон. Так, Кацуріни, друзі Дантефєєвих, оприлюднили інформацію про свій розрив незабаром після співаків. Потім Володимир натякав на близькість з Дар’єю, а дуже схожа на Надію жінка постала в обіймах чоловіка, який дуже нагадує Михайла, на фото з-за кордону.

Поділись


Новини партнерів