Лідер гурту “Антитіла” висловився стосовно своїх колег, які “піаряться” на війні

З початку повномасштабного вторгнення багато відомих осіб української музики, спорту та інших галузей одягли військову форму та взяли до рук зброю. Хтось пішов до загонів ТрО, хтось – поповнив ряди ЗСУ. Однак багато хто незабаром повернувся до колишніх, звичних для себе занять. Так, склав зброю та вийшов на боксерський ринг Олександр Усик. Недовго обов’язки тероборонівця виконував Святослав Вакарчук, швидко пригорнувшись до звичного для себе мікрофону. Антін Мухарський відклав “рушницю” після невдалого досвіду стрільця по своїх і полетів на гастролі до Північної Америки. Та й Макс Барських, судячи з появ у ЗМІ та соцмережах, частіше з журналістами спілкується та їздить за кордон.

Тих, хто зі знаменитостей поставився до нових обраних обов’язків серйозно, значно менше. На військовій службі, наприклад, залишаються Андрій Хливнюк із гурту “Бумбокс” та Тарас Тополя з “Антитіл”.

Чоловік відомої української співачки Alyosha розповів для “ЖВЛ” про колег, які піаряться на війні:

“Всі чомусь думають, що вступ зірки в ТрО – це така показуха. Ти вступив, зробив пару селфі, а далі в тебе спецзавдання – чилиш у Європі або їздиш із благодійними концертами. І люди це сприймають, як таке собі “що попало”.

Нагадаємо, що Тополя з дружиною виховують трьох дітей. Співак не бачився із сім’єю понад три місяці. І поки що, за його словами, не збирається:

“Зараз гурт “Антитіла” – солдати. І ось, коли ти цю функцію береш на себе, і коли ти скажеш: “Чуваки, я полечу до Америки. Мені треба”. А мене спитають: “А мені, що не треба? А мені у Жашків не треба? Чи у Стрий? Чи у Славське? Чи в Житомир?” А хто робитиме роботу замість Тополі? Тому всі ці історії, щоб побачитися з сім’єю – це все дуже непросто”.

Поділись


Новини партнерів