Джастін Тімберлейк продав права на свої пісні за 100 мільйонів доларів

41-річний лауреат “Греммі” Джастін Тімберлейк продав права на свою творчість британському фонду Hipgnosis Song Management. Про це повідомив авторитетний музичний журнал NME. Повідомляється, що угода торкнулася більшої частини сольних робіт Джастіна – тепер компанія контролюватиме 200 пісень виконавця, зокрема його головні хіти “SexyBack”, “Can’t Stop The Feeling” та “Mirrors”. Втім, права на треки групи NSYNC, учасником якої він був з 1996 до 2002 року, новому власнику не перейшли. Також контракт не поширюється на майбутні роботи Тімберлейка.

Джастін Тімберлейк – не лише один із найвпливовіших артистів за останні 20 років, а й один із найбільших авторів пісень усіх часів, – зазначив у прес-релізі Мерк Меркуріадіс, засновник та генеральний директор Hipgnosis Song Management.

Хоча фінансові умови угоди не розголошуються, за інформацією видання The Wall Street Journal, сума контракту становить близько 100 мільйонів доларів. Зазначимо, що так само свої каталоги нещодавно продали Стінг, Брюс Спрінгстін і Боб Ділан. Що підштовхнуло артиста на такий крок, невідомо.

Музична кар’єра Тімберлейка нараховує вже понад 20 років. Співак прославився як учасник одного з головних бойз-бендів міленіуму NSYNC, а в 2002 році покинув групу та розпочав успішну сольну кар’єру, записавши згодом 40 синглів, п’ять студійних альбомів та три EP.

Також Тімберлейк відомий ще як актор. Він знявся в таких картинах, як “Соціальна мережа”, “Альфа Дог”, “Час”, “Секс з дружби”, “Va-банк” та багато інших. А недавно стало відомо, що Джастін з’явиться в ролі шерифа в новому детективному міні-серіалі “Кенді” разом зі своєю дружиною Джесікою Біл.

Поділись


Новини партнерів