Дружина Віктора Павліка пояснила, чому вирішила повернутися в Україну

Нещодавно дружина Віктора Павліка та його концертний директор Катерина Реп’яхова повернулася до України. З маленьким сином Мишком та мамою вона перебувала в Ізраїлі у своєї сестри. Туди Катя вирушила практично одразу після повномасштабного вторгнення росії на територію України. Тоді Реп’яхова уточнила, що ця подорож була запланована ще до війни.

За словами дружини артиста, засиджуватися за кордоном вона не стала через дві причини – через гроші і тому, що не хоче ставити життя на паузу.

«Особисто я вважаю так – війна надовго. Моя думка, що до нового року точно. До зими я не можу бути за кордоном. Ні фінансово, ні морально. Тому я приймаю нові реалії і навчаюсь у них жити. Жити повноцінне життя наскільки це можливо. При цьому допомагаючи своїй країні. Працюючи, сплачуючи податки», – написала Катя на своїй сторінці в Instagram.

Водночас вона зізналася, що до Києва повертатися наразі не збирається. З Віктором Павліком, сином та мамою вона зупинилася в Івано-Франківську, який вважається найбезпечнішим регіоном України.

Поділись


Новини партнерів