Колишню дружину Дмитра Ступки розкритикували через кадри розваг у Лас-Вегасі

Колишня дружина відомого українського актора Дмитра Ступки, як і він сам, зараз перебуває за кордоном. Телеведуча та блогерка живе зі своїм черговим обранцем у США. Нещодавно увагу публіки привернув скандал, що назрівав між нею та ексом, (через інтерв’ю Ступки про Логунову). Але та тема, схоже, стихла. Тепер інстаграмники перейшли на інше.

Ще два дні тому Поліна виставила свій фотопортрет з розмальованим лобом і окулярами у формі хмар, що пускають краплі. У хештегу до знімку вона згадала EDC (розшифровується як Electric Daisy Carnival) – щорічний фестиваль електронної танцювальної музики, що проводиться у травні у Лас-Вегасі та Орландо. Модель відвідала захід у першому з вищезгаданих міст.

“Лас-Вегас! EDC! Найнеймовірніший рейв” – підписала вона відео.

Проте, вже у перших коментарях до розваг Логунової з’явилися закиди. Її українські передплатники вважали неправильним показувати розваги, поки в Україні триває широкомасштабна збройна агресія Російської Федерації:

  • “Бенкет під час чуми”.
  • “Мені здається, що треба совість мати виставляти таке відео. Гуляй, танцюй, але навіщо показувати нам це. Коли ми постійно плачемо”.
  • “Якщо чесно, то був про тебе іншої думки. Тепер розумію, що помилявся. Ви реально з розуму повиживали, інстаграмники? У нас щодня гинуть люди, чи ти забула, що війна?”

В одному з відгуків нагадали, чому Поліна Логунова не вважає ганебним розважатися на масштабних заходах, поки в Україні йдуть запеклі бої:

“А ви забули, що вона з Білорусі? Вона просто тут косила бабло і стала відомою!”

А ось Дмитро Ступка оцінив допис колишньої дружини лайками.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Polina Logunova (@polinalogunova)

Поділись


Новини партнерів