Колишня дівчина Джонні Деппа розповіла про агресивну поведінку актора

Судові розбірки Ембер Герд та Джонні Деппа тривають уже близько місяця. За цей час випливло багато подробиць з особистого життя акторів. А нещодавно у суді висловилася і Еллен Баркін, екс-кохана зірки «Піратів Карибського моря».

На засіданні жінка розповіла, що під час їхніх стосунків Джонні був дуже уразливою та злою людиною. Крім цього, він зловживав психоактивними речовинами. З її слів, актор постійно питав у неї, куди вона йде і з ким. «Він був ревнивою людиною, яка контролювала все. Якось у мене з’явилася подряпина на спині, яка дуже розлютила його: він заявив, що вона з’явилася після того, як я переспала з іншим», – сказала актриса.

В інтерв’ю Entertainment Tonight Еллен зазначила, що Джонні мав проблеми з алкоголем. «Він більшу частину часу був п’яний. Він був любителем червоного вина», – сказала Баркін. Вона також розповіла, як одного разу актор розлютився і кинув через усю кімнату пляшку вина в її бік під час розбірок між ним та його друзями. На щастя, Депп схибив.

До речі, це не вперше, коли зірка стверджує, що Депп проявляв жорстокість до неї. Раніше актриса говорила, що «навколо нього завжди панувала атмосфера насильства».

Нагадаємо, Еллен познайомилася з Джонні у 1990 році. Їхні стосунки зародилися під час зйомок фільму «Страх і ненависть у Лас-Вегасі». Проте пара розійшлася за кілька місяців.

Поділись


Новини партнерів