Kalush Orchestra хочуть продати статуетку Євробачення

Kalush Orchestra провели першу прес-конференцію в Україні після перемоги на Євробаченні у Турині. Вона пройшла у Львові, де лідер гурту Олег Псюк розповів про те, що його мама не спала до третьої ночі в очікуванні оголошення результатів конкурсу. Також вони заявили, що найближчим часом збираються виставити на аукціон приз Євробачення – статуетку у вигляді мікрофону – а отримані гроші віддати на потреби України. Крім цього, музиканти вже складають графік гастрольного туру Європою, в рамках якого вони збиратимуть гроші на благодійність.

Репер також розповів, що для популяризації української музики планує надалі кілька міжнародних колаборацій. З ким саме він не уточнив, але поділився мрією про те, що хоче заспівати разом з Емінемом.

Також Олег розповів про те, як він наважився звернутися до всіх глядачів Євробачення із закликом допомогти Україні, врятувати Маріуполь та “Азовсталь” попри загрозу дискваліфікації.

“Євробачення дивилося 200 мільйонів людей. Я б докоряв собі, якби не сказав цих слів про Маріуполь. Нам хотілося перемогти та дискваліфікації ми побоювалися. Але сказати про це було важливіше”, – сказав Олег.

Поділись


Новини партнерів