Аліна Паш повідомила про цькування в Мережі після перемоги Kalush Orchestra

Аліна Паш, яка мала представляти Україну на “Євробаченні-2022” до Kalush Orchestra, розповіла про негативні коментарі на свою адресу. Співачка зазначила, що намагається працювати на благо своєї Батьківщини та виправлятися, проте частині аудиторії цього мало. Мовляв, замість того, щоб звертати увагу на справжніх лиходіїв, цькують її:

“Намагаєшся робити все, що можеш, для України, визнаєш і вибачаєшся за помилки минулого, але все одно залишаєшся тотальним ворогом для певної публіки, бо, вочевидь, до справжніх ворогів дотягнутися важкувато, а так є розрада: завжди можна вколоти свого улюбленого антигероя на трендах соцмереж. І закривати очі на гірші та свідомі прояви інших діячів, бо не модно”.

За словами Аліни, саме таким чином функціонує громадська думка та Інтернет. Вона це, мовляв, знає та приймає роками. І розуміє чому так відбувається. Проте майбутнє, упевнена співачка, допоможе людям розібратися.

“Та нічого, суспільство, всі ми навчимося бачити ширшу картину, вдивлятися в деталі, визнавати помилки та прощати один одного, тому що це ознака сильного і свідомого суспільства, яким ми точно стаємо, за яке зараз відчайдушно боремося. На тому стою. З любов’ю до України. PS Навіяно черговою хвилею сліпої ненависті”, – саме такими словами завершила своє звернення до шанувальників Аліна Паш.

Цей коментар артистка написала до трьох своїх знімків, зроблених на сцені. За її словами, соцмережа видалила її фото зі зброєю, тому вона, мовляв, виставила кадри з іншим – мікрофоном.

На посаду колеги відреагувала Ольга Полякова. У розділі коментарів вона написала:

“Аліночко, ти дуже талановита артистка! Розумію як складно тобі зараз, це випробування ти пройдеш, і станеш сильною, непереможною, повір! Роби що робиться, а буде все добре! Така розмова зі всесвітом… Тримайся дитинко! Все буде Україна, а ти – її славна донька!”

Поділись


Новини партнерів