Джессіка Біл розповіла, як Джастін Тімберлейк зробив їй пропозицію

40-річна актриса з’явилася в ефірі телепередачі “Дуже пізнє шоу з Джеймсом Корденом” і згадала, як коханий зробив їй пропозицію руки та серця. Біл зізналася, що для неї такий крок виявився дуже приємною несподіванкою, оскільки вона зовсім не підозрювала, що 41-річний Тімберлейк має намір підняти їхні стосунки на новий рівень. На подив, жодної вечері при свічках, щоб урочисто стати на одне коліно, Джастін не влаштував. Замість традиційної романтики співак вирішив запропонувати своїй обраниці стати законною дружиною у засніжених горах.

Ми були у Монтані на ділянці землі, якою володіли на той час. Ми цілий день каталися на сноуборді. Середина зими. Снігу до пояса. Ми були одягнені з ніг до голови в одяг для сноуборда: шапки, рукавички та інше, – розповіла Біл.

Ведучий Джеймс Корден зазначив, що це сміливий вчинок, адже він особисто нізащо не поїхав би кататися на сноуборді з обручкою в кишені.

Ми піднімаємось до себе на ділянку, щоб просто подивитися, як виглядає фундамент будинку. І раптом він опускається навколішки і просто тоне у снігу! А потім дивиться на мене і тримає цю каблучку. Це було дуже мило, дивно, весело, – засміялася вона.

Раніше Біл розповідала телеведучій Еллен Дедженерес про приголомшливий сюрприз, який Тімберлейк приготував на 40-річчя для дружини. Цього дня співак публічно виконав кілька каверів на романтичні пісні, пов’язані з їхніми стосунками. Біл зізналася, що буквально фанатіє від власного чоловіка та його таланту.

Нагадаємо, що Джессіка Біл та Джастін Тімберлейк разом з 2007 року, вже 15 років. Пара одружилася у жовтні 2012 року. У зірок двоє синів: 7-річний Сайлас та 21-місячний Фінеас. Пізніше цього року подружжя відсвяткує десяту річницю весілля.

Поділись


Новини партнерів