Травесті-діва Монро відверто розповіла про цькування

Травесті-діва Монро присвятила свій новий інстаграм-пост темі цькування на свою адресу. За її словами, у неї в Ютюбі хвилями з’являються “нові порції глядачів”, яких вони називає “з танку”. Вони пишуть різну гидоту на адресу блондинки.

“Усіляко намагаються зачепити, знецінити, образити, принизити. Найчастіше це гомо-трансфобні люди, для яких існує стандарт чоловіка – героя, бійця, захисника та жінки – берегині, господині, матері. Виродки, зрадники та боягузи”, – розпочала свою публікацію травесті-діва.

За словами Монро, вищезгадані люди не заглиблюються в життя та проблеми об’єкта своєї ненависті, не намагаються дізнатися про особисту історію, займаються навішуванням ярликів. А ще – “звинувачують, переходячи на особистості”.

“”Азов” бомбять, а вона косметику купує. Людям немає що їсти, а вона тарілки з руколою постить. Жінки сітки плетуть, картоплю чистять, я ця парфумами хизується. Сім’ї втратили дім, майно, сплять на підлозі, а ти випрошуєш донати. Бери автомат і на передок” – передала приклади закидів невгамовна Монро.

При цьому діва, за її словами, зовсім не ображається на цих людей, а співчуває їм.

“Я фізично відчуваю їхній біль і страх, які вони проектують на мене та інших людей, навіть не публічних, які продовжують жити, насичуючи своє життя радістю, сміхом, кольором та позитивною енергією. Ну от так буває. І мені не соромно за це.
Зверніть увагу: коли вас щось дратує в інших і ви починаєте висувати претензії, за вас говорить страх залишитися без житла, майна, близьких та рідних; страх, що ЗСУ не впораються і окупанти дістануть вас навіть у Португалії; у вас говорить людина, що зневірилася, розгублена, втомлена і дуже самотня. Дуже. Вам віч-на-віч зі своїми страхами залишається тільки те й робити, що блукати по мережі, шукаючи місця, де можна свої страхи залишити…”

Всі ці дії, підсумувала Монро, “цілком не наближають нас до перемоги”. І дала пораду тим, що стикається з нападками. Коли хтось намагається “вимастити вас у своєму ла*ні”, блогерка рекомендує відійти на безпечну відстань і продовжувати робити добре свою справу.

Поділись


Новини партнерів