Поліна Логунова вдалася до погроз після відвертого інтерв’ю Дмитра Ступки

Розлучення відомого українського актора Дмитра Ступки та телеведучої Поліни Логунової відбувається не так м’яко, як це планувала жінка. Тепер вона перейшла до погроз.

Розлютило Логунову інтерв’ю Ступки про розрив. Як розповів у ньому Дмитро, “справжньою причиною розлучення” стала зрада моделі та блогерки з американцем. За словами актора, дружина заявила, що покохала іншого та бажає розійтися. При цьому сама Логунова раніше говорила, що почала чергові стосунки після розриву зі Ступкою.

“Якщо я скажу реальну причину – це знищить твою кар’єру. Якщо я покажу фото – це знищить тебе як особистість. Якщо я додам рахунки допомоги тобі після всього… Я думала, ти мудріший. Я не зруйнувала твоє життя після пережитого. А ти вирішив осквернити моє ім’я. У тебе завжди були погані порадники”, – написала Логунова в інстаграм-сторіс на скріншоті статті про їхню родину.

Шлюбний процес Логунової та Ступки тільки наближається до кінця. Але Поліна вже встигла побратися зі своїм американським обранцем Джорджем. Поділу майна та сварок між колишніми, за словами блогерки, не було.

Поділись


Новини партнерів