Кайлі Дженнер розповіла, що допомогло їй схуднути після вагітності

На початку лютого цього року Кайлі Дженнер вдруге стала мамою – вона народила сина від Тревіса Скотта. Оголошувати нове ім’я хлопчика (перше батькам не сподобалося) Кайлі не поспішає, але не без зайвого задоволення ділиться іншими деталями. Наприклад, сьогодні у соцмережах вона опублікувала бумеранг-відео зі спортзалу, а у підписі зізналася, що за другу вагітність набрала майже тридцять кілограмів – на десять більше, ніж у першу. І з 19 із них, зізналася Кайлі, вона вже розпрощалася на щоденних тренуваннях у спортзалі.

“Скинула вже 40 фунтів. Просто намагаюся бути здоровою та терплячою. Ходьба та пілатес – моя улюблена комбінація”, – написала вона.

Наразі немає можливості оцінити фігуру матері двох дітей повною мірою – в соцмережах Кайлі поки публікує фотографії часів вагітності або в закритих нарядах (відтретушовані знімки рекламної компанії її лінійки декоративної косметики не береться до уваги). Очевидно, не хоче повторювати невдалий досвід із фотошопом Кім Кардаш’ян.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер підтвердила, що чекає на другу дитину, на початку вересня. Вона опублікувала півторахвилинне відео в Instagram, на якому показала реакцію свого партнера Тревіса Скотта, доньки Стормі, Кріс Дженнер та інших рідних на звістку, похід на УЗД, а також вечірку на честь її дня народження, яка була 10 серпня. Також вона поділилася першими кадрами з животом, що округлився. Примітно, що малюк з’явився на світ одразу після дня народження першої доньки Кайлі та Тревіса. 1 лютого Стормі виповнилося 4 роки.

Поділись


Новини партнерів