Оля Полякова звернулася до росіян та білорусів

Полякова закликала російських та білоруських жінок не пускати в Україну своїх озброєних чоловіків.

Ольга Полякова записала нове відеозвернення, яке виставила на своїй інстаграм-сторінці. Воно адресоване двом народам, які проживають по сусідству з Україною і закидають до нас своїх озброєних громадян.

“Я хочу звернутися до росіян та білорусів. Щоб ви не сміли відправляти сюди своїх дітей. Ці два упирі просто впиваються, просто отримують насолоду від того, що вони відправляють сюди молодих і сильних пацанів. Тому що ці дві старі немічні брудні мерзоти, які вже нічого не можуть, вони отримують задоволення, посилаючи на смерть, на вірну смерть молодих і сильних. Але це ж ваші діти. Це ж ваші чоловіки. Це ваші близькі. Нахрен ви їх сюди пускаєте? Що ви робите?” – каже у хвилинному ролику виконавиця.

Багато коментаторів підтримали виконавицю такими фразами:

  • “Ви маєте рацію на 100%, але на жаль, їхній зомбоящик говорить інше. Спасибі вам велике, за те, що ви записуєте звернення. Сподіваюся, серед вашої аудиторії є ті, хто вірить фактам, а не тому, що несуть їхні ЗМІ”.
  • “Ольга, вони всі там зомбовані, вони не вірять”.
  • “На старості років вирішили у війну погратися, а страждає молодь і мирні люди. Боже, коли це закінчиться і почнеться мир. Олечко, ти – найкраща”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Поділись


Новини партнерів