Настя Каменських звернулася до світової спільноти стосовно війни в Україні

Українська співачка Настя Каменських звернулася через Інстаграм “до кожної людини на планеті”. Артистка нагадала світові, що 24 лютого Путін напав на Україну, розв’язав неспровоковану та безглузду війну: “якби Росія припинила наступ, війні прийшов би кінець”.

Співачка зазначила, що впродовж цих страшних днів російські солдати обстрілюють дитячі установи, автобуси із мирними жителями, підривають будинки та історичні пам’ятки.

“Скажіть, будь ласка: що це, як не геноцид і різанина нації?”, – запитує у світу Каменських.

Також Каменських зазначила, що Україна виборює свободу, свою землю, бореться за демократичні права. Артистка дуже пишається своєю країною та народом, українськими захисниками. У своєму відеозверненні Настя подякувала і світовій спільноті за підтримку.

“Але російська агресія досі не припиняється. Люди, будь ласка, підтримайте Україну. Наші діти не повинні бути вбиті. Не повинно бути бомб над демократичною країною! Уряди всіх країн, будь ласка, підтримайте Україну! Люди світу, будь ласка, робіть пости про Україну. Ми – країна, яка хоче миру. Сьогодні Україна – це символ демократичних цінностей, свободи та стійкості! Допоможіть нам, поки ще не пізно!”, – повідомила українська співачка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Варто зазначити, що станом на 27 лютого в Україні загинуло 352 мирні жителі, у тому числі 14 дітей, поранення отримали 1684 особи. У окупантів втрати у рази більші.

Поділись


Новини партнерів