Ольга Сумська вирішила відвідати Донбас та потішити шанувальників своїми виставами

Українська актриса Ольга Сумська не залишилася осторонь після невтішних новин, що президент РФ визнав “незалежність” так званих народних республік. Народна артистка вирушить на Донбас та відвідає Дніпро, щоб провести вистави. Про це зірка розповіла в своєму Instagram.

Сумська звернулася до шанувальників із мотивуючими словами, щоб українці не піддавалися паніці у зв’язку з новинами. Для цього вона з трупою відвідають п’ять міст східної України зі спектаклем “Любов та голуби”.

“Коли гармати стріляють, музи не мовчать. З відчаєм у душі, але з вірою в серці, що Україна вистоє! Нас зустрічає Дніпро та Донбас”, – підписала селфі артистка.

До слова, з театральною постановкою вони приїдуть у Дніпро, Жовті Води, Добропілля, Сєвєродонецьк та Костянтинівку. Вистави відбуватимуться щодня з 24 по 28 лютого.
До речі, у артистки в РФ живе та працює старша донька Антоніна Паперна. Через що з племінницею не спілкується старша сестра Ольги – Наталія Сумська. Сама Ольга активно та відкрито підтримує Україну.

Читайте також: Софія Стужук показала свого бойфренда на фото

Поділись


Новини партнерів