Wellboy розповів усю правду про стосунки з Тіною Кароль

Український хітмейкер 2021 року, музикант Wellboy, вперше прокоментував звинувачення на свою адресу у фіналі Нацвідбору на “Євробачення-2022”. Антон є підопічним одразу двох продюсерів – Тіни Кароль та Юрія Бардаша. Перша з яких була одним із членів журі на Нацвідборі, що викликало шквал емоцій, – нібито продюсер точно підсудить своєму виконавцю.

Wellboy розповів, що насправді їх пов’язує з Тіною. За словами музиканта, вони не близькі друзі.

“Не треба було Тіну Кароль садити в журі Нацвідбору, так напевно виходить. Таке щось люди вигадали. Тіна Кароль – не моя близька подруга, ми з нею не зідзвонюємось щодня або кожного місяця. Ми просто одного разу записали з нею спільну пісню. Дуже добре попрацювали, вона мені допомогла. Повірила в мене, і я за це їй дуже вдячний”, – розповів артист.

Варто відзначити, що Тіна і Wellboy мають спільну пісню. Також співачка спродюсувала запис головного хіта та за сумісництвом першої пісні Антона – “Гуси”.

Артист прокоментував також скандал, який стався після відбору з Аліною Паш, яку дискваліфікували через підроблену довідку щодо поїздки до окупованого Криму. Антону також прикро і за свою пісню “Нозі Босі”, яку люди охрестили “ганьбою”.

“Коли я читаю коментарі, що “ганьба”, або “не можна таке відправляти на Євробачення”, мені дуже неприємно. Такий хейт, який прилетів на Аліну Паш та інших учасників, це не дуже круто. Так не повинно бути. Якийсь жах,” – зазначив Wellboy.

Читайте також: Дар’я Петрожицька приміряла новий образ

Поділись


Новини партнерів