Донька Фреймут розповіла всю правду про життя в школі-інтернаті та емоційні зміни

Старша донька ведучої Ольги Фреймут, дизайнерка Злата Мітчелл відзначила 17 лютого своє 16-річчя. З нагоди “красивої” дати дівчина вирішила повернутися в Instagram, де не публікувала нічого з жовтня 2021 року, щоб розповісти про своє життя зараз. Так, стало відомо, що Злата за півроку пройшла низку складних емоційних станів, а також навчається та живе у школі-інтернаті у США. Про це іменинниця розповіла у своєму мікроблозі.

Старша донька Фреймут із гумором зазначила, що за півроку затишшя від неї почали відписуватися люди, припускаючи, що вона, мабуть, пішла з життя. Проте останні півроку для Злати минули, ніби “гарячковий сон”.

“Мені довелося повністю переглянути свій спосіб життя і навчитися іноді просто розслаблятися. Метушливий менталітет, з яким я приїхала в інтернат, як і раніше, дає мені мотивацію і є частиною мене, але, як і раніше, заважає мені вільно будувати тут своє життя. Я пройшла через стільки складних емоційних станів за останні 6 місяців, що це схоже на гарячковий сон. Моє рішення перестати писати пости і детальніше ділитися своїми думками прийшло разом зі мною, коли я намагалася переглянути свій імідж і зібратися з думками. і все, з чим мені доводиться коритися, більше не здається мені реальним,” – ділиться іменинниця.

Злата живе і навчається в школі-інтернаті за межами Санта-Барбари, що поставило її “вільне” життя на паузу. Проте, дівчина зізнається, що її творчі ідеї та проекти тримають Мітчелл ближче до Лос-Анджелеса, куди вона втікає, щоби відчути себе інакше на кілька днів.

“Це момент, коли я відчуваю, що мені потрібно почати робити більше індивідуальної роботи, інакше я задихнуся від рутини, і я боюся втратити цю іскру та мрію, яку шестирічна дитина в мені змушує продовжувати наслідувати. Я не перестала робити те, що мені потрібно, щоб побудувати своє майбутнє, але все починається зсередини,” – зазначає свої цілі у житті дівчина.

Свій допис дівчина вельми відвертими фото, де підкреслила свої переваги яскравим вбранням.

Поділись


Новини партнерів