Wellboy не поїде на Євробачення-2022 і не братиме більше участі у відборах

Український виконавець, хітмейкер 2021 року – Wellboy – потрапив у трійку фіналістів на Національному відборі на “Євробачення-2022”. З треком “Nozzy Bossy” він посів третє місце у фіналі і тепер також розглядається Громадським мовником в якості кандидатури на “Євробачення-2022”. Проте артист повідав, що не стежив за стрічкою новин і скандалом з переможницею відбору Аліною Паш. Зазначає, що не поїде до Турину, навіть якщо запропонують.

Wellboy був шокований новиною, що Аліна не представлятиме Україну в Італії.
“Я шокований, що Аліна Паш не поїде на “Євробачення-2022″. Я не стежу далі за розвитком подій. Я готую нові релізи, альбом, матеріал”, – зазначив артист.

За словами Wellboy, йому “не дуже цікаві всі скандали, пов’язані з Євробаченням”. Він вважає, що всі гідні представляти нашу країну на пісенному конкурсі. Проте артист наголосив, що на наступному нацвідборі чекати на нього не варто.

“Що стосується того, чи братиму я участь наступного року в Нацвідборі, скажу, що: двічі в одну річку не увійдеш”, – розповів Антон.

Зазначимо, що Суспільний мовник поки що не повідомив офіційного рішення Оркомітету “Євробачення”, хто поїде представляти країну в Турин.

Читайте також: Остапчук орендував віллу на Мальдівах за 50 тис. грн на добу для відпочинку з дружиною

Поділись


Новини партнерів