У Мережі з’явилося фото учасника Kalush Orchestra, зроблене біля Кремля

Після скандалу з поїздкою в Крим та підробленою довідкою від прикордонників Аліни Паш, група Kalush Orchestra теж отримала звинувачення у поїздці до РФ після початку військових дій. Артисти після оголошення перемоги Аліни на Нацвідборі на “Євробачення” активно заявляють про фальшування результатів на користь Паш.

У мережі було знайдено фото у “ВКонтакті”, датоване 2015 роком, на якому сопілкар гурту Тимофій Музичук стоїть біля Кремля у Москві, Росія. Музиканти одразу ж відреагували на цю новину. Музичук записав відеозвернення, в якому заявив, що фото було зроблено ще у 2013 році, коли вони були в якості масовки Михайло Поплавського.

“У 2013 році я справді був у Росії на концерті ректора Київського університету культури Михайла Поплавського в якості масовки – просто аплодував, не виступав. І цього ж року виступав у Краснодарі. І після 13-го в Росії взагалі не був,” – відповідає на звинувачення Тимофій.

Kalush Orchestra також звернулася до всіх, заявивши, що прикордонники мають докази про не перетин кордону з РФ їхніми музикантами з початку військових дій.

Читайте також: Тіна Кароль показала, з ким відсвяткувала День святого Валентина

Поділись


Новини партнерів