Катерина Реп’яхова розповіла, скільки заробляє у Instagram

Українська блогерка, дружина та концертний директор Віктора Павліка – Катерина Реп’яхова – розповіла про заробіток в Інстаграм. Дівчина повідала, що проводить щодня у соцмережі по шість годин, проте пояснює, – це її робота. Про це зірка повідомила у програмі “Зоряний шлях”.

Катерина поділилася, що один рекламний пост та серія сторіз обійдуться рекламодавцям у 15 тисяч гривень. Тільки пост – у 8-10 тисяч гривень. Завдяки рекламі в Інстаграмі зірка може заробити до 10 тисяч доларів на місяць.

“Дивлячись, який місяць. Ось грудень був активним. Я заробила близько 10 тисяч доларів. Але я і вклала в листопаді більше 5 тисяч доларів,” – розповіла дружина Павліка.

Дівчина наголошує, що теж купує рекламу у соцмережі, за яку віддає “десятки тисяч доларів”. Реп’яхова розповіла, що близькі на початковому етапі не підтримували Катерину, проте, побачивши її доходи, стали ставитися до її нової роботи з розумінням. Також у найближчих планах дівчини відкрити власний бізнес. Однак із чим він пов’язаний, Реп’яхова поки не розповідає.

Читайте також: Тіна Кароль показала, з ким відсвяткувала День святого Валентина

Поділись


Новини партнерів