MARUV вагітна первістком

Українська співачка MARUV офіційно підтвердила, що вагітна первістком. Новини ходили у ЗМІ вже кілька тижнів, проте артистка не реагувала на них. Приголомшлива звістка стала надбанням громадськості на честь дня народження Ганни.

Співачка поділилася гарячими знімками, показавши свій живіт, що помітно округлився. MARUV постала в короткій латексній сукні чорного кольору та під колір ботфортів. Артистка зробила собі макіяж із акцентом на очі, виділяючи масивними стрілками.

MARUV відзначає 15 лютого свій день народження, і у подарунок шанувальникам вона приготувала своє офіційне підтвердження цікавого стану. Для неї та дружина співачки Олександра це буде перша дитина.

“Та дам! У мене сьогодні днюха, і я готова поділитися з вами неймовірною новиною! Ми в очікуванні малюка – вважаю це найдивовижнішим подарунком!”, – підписала знімки Ганна Корсун.

У коментарях шанувальники та зіркові друзі почали вітати MARUV, а також зазначили, що співачка може стати другою Ріанною, яка після підтвердження вагітності не уникає своїх сексі-нарядів.

Читайте також: Alyona Alyona розлучилася зі своїм коханим Yoxden

Поділись


Новини партнерів