Потап розповів, коли знову заспіває дуетом разом з Настею Каменських

Український репер Потап став зірковим тренером у 12 сезоні “Голосу країни”. У останньому випуску, де наставники все ще проводять сліпі прослуховування, мешканка Умані Юля Штоля змогла успішно виступити. Співачка обрала собі команду Олексія Потапенка. Зірковий тренер виконав також мрію своєї підопічної та заспівав із нею хіт дуету “Потап і Настя” – “На районі”.

Юлія наголосила, що завжди мріяла побувати на місці Каменських. До слова, Потап, який зараз є чоловіком своєї екс-колеги по дуету, розповів, коли ж гурт повернеться на сцену. Репер зізнався, що це колись станеться, але “потім”.

“У своєму жанрі ми вже всі виграли. І ми з Настею для того, щоб розвиватися музично, вирішили, що ми не закриємо дует, а ми повернемося вже тоді, коли ми будемо знову мати цю енергію, коли ми захочемо повернутися,” – зазначив артист.

Варто зазначити, що Настя Каменських з 2017 активно розвивається сольно. Потап раніше казав, що вони навіть планують із дружиною виїхати на якийсь час з України, щоб виводити співачку на міжнародний рівень.

Поділись


Новини партнерів