Наталка Могилевська отримала травму під час репетиції

Українська співачка Наталія Могилевська вирішила поділитися із шанувальниками своїм закулісним життям. Артистка зазначила, що виходить на зв’язок із аудиторією у соцмережах лише вечорами, проте хоче виправити цю ситуацію.

Зірка опублікувала знімки зі студії звукозапису та розповіла, що вони з командою готуються до сольного концерту. Могилевська зазначила, що втомилася від перенавантаження фізичного та розумового.

“Вже традиція, що я з вами ввечері зв’язуюсь. Я зрозуміла, що вам цікаво, говоритиму із задоволенням, ділитися, що було протягом дня. Я шалено втомилася, у нас неймовірно складний день – ми тільки починаємо все організовувати по сольнику. А при цьому мені потрібно працювати в залі. Коротше, фізична праця упереміш із розумовою, звичайно, просто зашкалює!”, – поділилася з аудиторією Наталя.

Також Могилевська показала своє поранення на лобі. За словами зірки, вона травмувалася під час репетиції виступу із шоу-балетом.

“На лобі поранення! Я сьогодні котилася під час репетиції з балетом… мікрофоном. Мої балетники побили мене стійкою разом із мікрофоном – півтора кілограма прямо в лоб!”, – повідомила співачка.

Проте медична допомога Наталі не знадобилася, тож вона продовжила репетицію.

Читайте також: Еллерт натякнув на почуття, що залишилися, до Мішиної після розлучення

Поділись


Новини партнерів