Alyona Alyona розповіла, як карає себе за переїдання

Українська реперша, представниця бодіпозитиву alyona alyona вирішила розповісти шанувальникам про своє ставлення до їжі. Артистка розповіла, як карає себе за переїдання, а також хвалить ласощами. Свій допис Alyona супроводила фотографією у прищіпках.

Співачка розповіла, як хвалить себе їжею, а також як карає за переїдання. У цьому замкнутому колі реперша морить себе голодом, після чого з’їдає ще більше через зрив. Артистка зазначила, що інші дівчата можуть карати себе за переїдання, викликаючи блювоту.

“Їм ще більше і почуття голоду абсолютно не можу заспокоїти. Знаю, що є дівчата, які вирішують це питання блювотою. Вважаю, що це не добре. Я чула багато таких історій і розумію, що всі ці пробллеми потрібно серйозно пропрацьовувати”, пише зірка.

Реперша додала, що з величезної кількості роботи вона заохочує себе до чогось смачного, потім обіцяє собі “завтра не їсти”. У результаті енергія Олени вичерпується і відбувається зрив “з голоду”.

“Після цього мій організм каже: “Ой, з’їж хоч щось смачненьке, тому що я втомлений від роботи, а ти заслужила кайфу”. Я їм і знову себе караю! Замкнене коло, з якого просто хочеться вибратися,” – розповіла артистка.

Варто зазначити, що у коментарях є безліч людей, які теж заохочують себе їжею. Проте деякі дівчата радять не голодувати, а просто робити розвантажувальний день.

Читайте також: Осадча та Горбунов відсвяткували річницю весілля у Парижі

Поділись


Новини партнерів