Анна Трінчер зізналася, що соромиться своїх нових грудей

Співачка та “принцеса соцмереж” Ганна Трінчер проводить свою першу відпустку після довгоочікуваної операції зі збільшення грудей, яку 20-річна дівчина зробила в січні. Незважаючи на те, що за показаннями хірурга їй поки що не дозволено знімати спеціальний корсет, Аня взяла із собою на курорт валізу нових купальників. В одному з яскравих бікіні артистка сфотографувалася і у зв’язку з цим розповіла про життя з новими формами.

“У багатьох є хибна думка, що якщо дівчата роблять груди, то це обов’язково повинні бути величезні бідони – це абсурд. Хтось збільшує свій, і без того добрий розмір, а хтось (я) робить груди, бо до цього їх не було! Тому цей розмір для моїх параметрів є ідеальним! Але з іншого боку, як кажуть: “якщо робити – так робити”, от я й переживаю, що коли груди стануть на своє місце, я пошкодую, що не зробила їх більшими”.

Також Ганна Трінчер, яка не приховує, що мріяла ходити з глибоким декольте та у розстебнутих сорочках, зізналася, що навіть соромиться оновлених параметрів.

“Не розумію, звідки у мене виникли ці почуття… Тепер потрібно звикнути до того, що ще одна частина твого тіла стала суперпривабливою”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Анна Тринчер (@annatrincher_official)

Читайте також: Донька Ольги Сумської продемонструвала стильний вечірній образ

Поділись


Новини партнерів