Джіджі Хадід вибачилася за неоднозначний коментар про вагітність Ріанни

Джіджі Хадід

Днями Ріанна поділилася з фанатами приголомшливою новиною – вона та її бойфренд готуються стати батьками. У своєму Instagram-акаунті зірка опублікувала чарівне фото, на якому продемонструвала живіт, що помітно округлився. Друзі та шанувальники кинулися вітати співачку з майбутнім поповненням. Джіджі Хадід також вирішила прокоментувати пост і написала «Три ангели».

Слова моделі започаткували численні чутки про те, що Ріанна нібито чекає не одного, а двох малюків. Переполох дуже скоро досяг неймовірних масштабів і Хадід поспішила вибачитись за те, що мимоволі спровокувала цей хаос. Джіджі пояснила, що, говорячи про «трьох ангелів», вона мала на увазі саму Ріанну, репера A$AP Rocky та їхню майбутню дитину.

Тим часом інсайдер повідомив, що співачка щаслива стати мамою. «Насамперед вона не замислювалася про дітей, але стосунки з Роккі відкрили для неї цю можливість, – розповів він. – Все, що робить Ріанна, вона робить по-своєму, тоді, коли вважає за потрібне, і народження дитини – не виняток. Ріанна та Роккі така ж пара майбутніх батьків, як і решта – милі та натхненні».

Читайте також: Кайлі Дженнер та Тревіс Скотт вдруге стали батьками

Поділись


Новини партнерів