Козловський розповів, які суму заборгував Кондратюку

Український виконавець Віталій Козловський розповів, яку суму він заборгував своєму колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку. Артист співпрацював з Кондратюком з 2003 по 2012 рік, проте розрив виявився не просто болючим, а й породив ворожнечу та тривалі судові розгляди. Про це в деталях розповів Козловський у програмі “ЖВЛ”.

Після програми “Шанс” Віталій та Ігор стали співпрацювати. Для кар’єри Козловського це був золотий час, який породив безліч хітів. Проте після закінчення співпраці у 2012 році, Кондратюк заборонив виконувати на концертах його старі хіти, як “Піна Колада”, “Шекспір”, “Небо плаче”. Але музикант все одно співав їх, за що екс-продюсер подав на нього до суду. У результаті Кондратюк вимагає 300 тисяч доларів компенсації, а суди тривають досі.

За словами Віталія, “це питання вирішується фінансовими моментами” і він “колись розповість, які використовує для цього інструменти”.

Також Козловський вирішив прочитати колишньому наставнику вірш власного авторства. Артист повідав, що попри все, вважає Кондратюка все ще своїм духовним наставником.

“Це був такий собі тато – Тарас Бульба, який мене породив і захотів “вбити”. І я йому дуже вдячний за той досвід, який він мені дав. Я із задоволенням з ним зустрінуся. Я навіть вірш про це написав: “Дякую вам, хто намагався зламати, вдарити сильніше, щоб я у розпачі зірвався. Ви зробили мене сильнішим”, – звернувся до Кондратюка Віталій.

Поділись


Новини партнерів