Melovin підтвердив свої стосунки з партнеркою по “Танцям” Лізою Русіною

Музикант MELOVIN підтвердив стосунки зі своєю партнеркою по “Танцям із зірками” – Лізою Русіною. До цього вони часто з’являлися на світських вечірках і публічно обмінювалися люб’язностями, проте після літнього камінг-ауту Меловіна ніхто й не міг подумати про його роман з дівчиною. Про це Мел та Ліза поділилися програмі “Світське життя”.

У розмові з Катериною Осадчою закохані оголосили себе офіційною парою. Артисти повідали, що їхні стосунки розпочалися нещодавно, після того, як Меловін подарував Лізі поїздку на Шрі-Ланку.

“Все почалося з повідомлень, коли ти там пишеш: “Ти така класна, добра, все окей”. Заспокоюєш її. А ​​потім вона пише: “Я тебе люблю”. І я такий, що зараз діється,” – поділився музикант.

Ведуча також запитала, чи між ними був інтим, але пара не стала відповідати. Проте Ліза Русіна повідала, що також не виключає своєї бісексуальності, як і її нинішній партнер. Варто зазначити, що Меловін раніше зізнавався, що у нього був секс лише з хлопцем, з яким вони тривалий час були у стосунках.

Поділись


Новини партнерів