Ольга Сумська розкрила секрети своєї ідеальної фігури

55-річна українська актриса Ольга Сумська може похизуватися не лише молодим та дуже красивим обличчям, а й чудовою фігурою для свого віку. В інтерв’ю виданню УНІАН артистка зазначила, що ще багато років тому визначила правильний раціон харчування.

Крім того, вже багато років Сумська слідкує за фігурою за допомогою спортивних навантажень. За її словами, у тренажерному залі вона не перегинає палицю і віддає перевагу легким фізичним навантаженням. Окрім спорту та правильного харчування, актриса також щодня приймає контрастний душ. «У мене є кілька методів, завдяки яким я тримаю своє тіло у тонусі. Я стежу за своїм харчуванням, бігаю на тренажері або в парку, приймаю контрастний душ і влаштовую собі розвантажувальні дні», – пояснила знаменитість.

При цьому вона зазначила, що як і всі люди, вона може дозволити собі зайвого у свята, але при цьому відразу після застілля сідає на жорстку дієту та вживає лише яблука, а також гречану та вівсяну каші. За її словами, вона легко може харчуватися лише гречкою кілька днів, завдяки чому можна усунути набряки та відчути себе дуже легко. Ще один розвантажувальний день передбачає вживання тільки запечених яблук та вівсяної каші, і таким чином можна втратити щонайменше 1 кг.

Читайте також: Тіна Кароль стала завідувачкою кафедри Київського університету культури

Поділись


Новини партнерів