Дженніфер Лопес розповіла усю правду про стосунки з Беном Аффлеком: “Ми отримали другий шанс”

Дженніфер Лопес дала інтерв’ю журналу People, в якому розповіла про свій роман з Беном Аффлеком, що відновився. Возз’єднання однієї з головних пар нульових стало чи не головною подією минулого року у світі зірок.

Я почуваюся такою щасливою, мені так пощастило і я пишаюся тим, що я з ним. Це гарна історія кохання, в якій ми отримали другий шанс. – сказала співачка.

Перший їхній роман зав’язався в 2002 році, і справа навіть дійшла до весілля, але в 2004 році закохані раптово скасували заручини.

Після їхнього розлучення Лопес була одружена з Марком Ентоні, у шлюбі з яким на світ з’явилися близнюки Макс і Емма (сьогодні їм вже 13 років). А у Аффлека є троє дітей від колишньої дружини Дженніфер Гарнер: 16-річна Вайолет, 13-річна Серафіна та дев’ятирічний Семюель.

Сьогодні Лопес вважає, що саме час, проведений у розлуці, та життєвий досвід допомогли їм відродити стосунки.

Це чудово, бо це зовсім не те, що було багато років тому. Зараз у цьому набагато більше відчуття вдячності. Коли ти знаходиш когось, і ти справді любиш його, і в тебе з’являється другий шанс… Це справді рідкісна, дорога і прекрасна річ, і ми не приймаємо її як належне, – зізналася Лопес.

Співачка також зазначила, що Аффлек зробив велику роботу, щоб стати найкращим партнером.

Я так пишаюся ним, я так пишаюся чоловіком, яким він став, за яким я спостерігала здалеку. Чесність один з одним, любов – ось основа всього, – поділилася зірка.

Актор упродовж 20 років боровся з алкогольною залежністю і навіть проходив лікування. Нещодавно причиною загострення проблем з алкоголем він назвав свій нещасливий шлюб із Гарнер: коли сім’я вже розпадалася, він “опинився в пастці” і почав пити ще більше. Це інтерв’ю стало резонансним, і актора багато хто критикував за ці слова, хоча він говорив, що його слова витлумачили невірно. Дженніфер його підтримала.

Вони шалено закохані, і Джен повністю підтримує Бена, тому вона хотіла публічно заявити про свою підтримку та позицію, – розповіли тоді інсайдери.

Я відчуваю, що він знаходиться на тому етапі свого життя, коли — так само, як у мене — цей шлях з вивчення себе і розуміння себе приводить у місце, де ви відчуваєте себе справді в гармонії з собою, тим, хто ви є, і можете бути у щасливих, здорових стосунках, — зазначила у новому інтерв’ю Дженніфер.

Минулого року з’явилися чутки про заручини пари, але поки що зірки не коментували це. Джерела запевняють, що у Бена та Дженніфер дуже гармонійні стосунки, їхні діти від минулих шлюбів чудово ладнають один з одним, та й з екс-дружиною Бена у Лопес склалися поважні стосунки.

На даний момент відносини між їхніми дітьми є досить органічними. Сім’ї поважають один одного і ладнають, так що на цьому фронті все добре. Їхні друзі думають, що врешті-решт вони заручаться, і це тільки питання часу, — розповів один із інсайдерів.

Читайте також: Аліна Гросу показала, як відпочиває в Буковелі

Поділись


Новини партнерів