Руслана зіграє в українській комедії разом із чоловіком

Зірка Євробачення Руслана Лижичко знімається у першому художньому фільмі. Співачка продемонструє свій акторський талант у комедії Віктора Сокуренка “Психи на свободі”, яка вже цієї весни має вийти у міжнародний прокат. Крім того, за мотивами фільму Руслана планує презентувати кліп на нову пісню.

Руслана та її чоловік Олександр Ксенофонтов зіграють в одній із сцен комедії “Психи на свободі” кінокомпанії Smart movie. Гратиме співачка у сцені з Володимиром Горянським.

Сюжет фільму – це втеча квартету душевнохворих із лікарні, де вони провели 10 років.

“Мені дуже цікаво попрацювати з Русланою в кіно. Адже це її перший досвід у повному метрі. Хотілося б показати глядачеві трохи інший бік співачки – не лише зірковий, а й повсякденний, показати Руслану такою, яку її мало хто бачив, – ділиться планами режисер Віктор Сокуренко. – Щодо її ролі… Скажу так, вона зіграє майже саму себе. Але в цьому “майже” – дуже і дуже багато цікавих нюансів”.

Окрім Руслани, у фільмі також задіяні українські зірки – Олексій Вертинський, Вадим Красноокий, Олександр Піпа, Володимир Шпудейко, Анастасія Капінус. Також у комедії глядачі побачать і голлівудського актора українського походження Іллю Волоха, який є найбільш затребуваним актором-емігрантом у США та знімався у блокбастерах разом із Бредом Піттом, Віллом Смітом та Гаррісоном Фордом.

Українську прем’єру комедії “Психи на свободі” заплановано на весну 2022 року.

“Психи на свободі” – перший український інвестиційний кінопроект. Продюсери вже сьогодні анонсують прокатні домовленості у 50 країнах.

“Ми маємо домовленості з нашими партнерами по всьому світу – в Азії, Америці, європейських країнах. Після української прем’єри фільм обов’язково побачить увесь світ, а онлайн-прокат забезпечить світові охоплення. Такого в українському кіно ще ніхто не робив”, – каже співпродюсер кінокомпанії Smart movie Олесь Вареник.

Читайте також: Григорій Решетнік привітав свою тещу з днем народження

Поділись


Новини партнерів