Переможницю конкурсу “Міс США – 2019” Чеслі Кріст знайшли мертвою в Нью-Йорку

Чеслі Кріст, володарка титулу “Міс США – 2019”, вчора була виявлена ​​мертвою в Нью-Йорку. Їй було 30 років. Тіло Кріст було знайдено біля 60-поверхового хмарочосу в районі Мідтаун, де вона проживала. Востаннє живою її бачили на 29-му поверсі, де розташована тераса, доступна всім мешканцям будинку. Сама Кріст, як повідомляється, мешкала на дев’ятому поверсі.

Поліція Нью-Йорку заявила, що вважає випадок самогубством. Кріст залишила записку, в якій попросила передати її майно матері Ейпріл Сімпкінс, проте про мотиви суїциду Чеслі там не написала. У 2019 році Чеслі порушувала тему ментального здоров’я і зізнавалася, що відвідує психотерапевта. Незадовго до загибелі переможниця конкурсу краси також зробила допис в інстаграмі:

Нехай цей день принесе вам спокій, – написала вона.

До участі в конкурсі Кріст працювала адвокатом, ну а після тріумфу (вона перемогла у 28 років і стала найстаршою володаркою титулу “Міс США” за всю історію) стала працювати ведучою на телебаченні і навіть двічі номінувалася на денну премію “Еммі” у категорії розважальних програм. Колеги називають Кріст “працьовитою та веселою”, а також “милою, доброю і розумною жінкою”.

Кріст говорила, що її перемога допомогла зламати стереотипи про те, якою має бути типова переможниця конкурсів краси.

Очікується, що учасниці конкурсу мають бути високими та стрункими, з пишним волоссям та ідеальною ходою. Але я виграла зі зростом п’ять футів шість дюймів (трохи більше 170 сантиметрів), з потужним пресом, заробленим за роки тренувань з легкої атлетики, та з природними кучерями на голові. І це в той час, коли покоління темношкірих жінок вислуховували повчання, що вони не досягнуть успіху на роботі, якщо так виглядатимуть, – прокоментувала тоді свою перемогу Кріст.

Кріст також вела світське життя та відвідувала престижні заходи, у тому числі вона була серед гостей на останньому Балу Інституту костюма Met Gala.

Поділись


Новини партнерів