Белла Хадід поділилася важкими спогадами про токсичні стосунки

Белла Хадід взяла участь у записі подкасту Victoria’s Secret S Voices. У ході бесіди супермодель згадала про тяжкий період свого життя. Не називаючи імен, вона поділилася: «Я постійно поверталася до чоловіків і жінок, які ображали мене – ось куди приводить бажання догодити всім навколо. У мене не було меж — не лише в сексуальному, фізичному та емоційному плані, пізніше я помітила, що поводжуся так само у професійному середовищі».

Белла зізналася, що такий спосіб мислення сформувався у неї ще в дитинстві, оскільки вона росла, відчуваючи себе білою вороною. Крім того, великий вплив на особистість моделі мали близькі люди. «Я виросла серед чоловіків. У сім’ї, у стосунках та інших обставинах я постійно чула, що мій голос не такий важливий, як чоловічий, — пояснила Хадід. — В результаті я не мала кордонів, які дозволяють постояти за себе і зробити так, щоб мене почули».

На питання про те, що допомогло їй впоратися з цією проблемою та покращити своє життя, Белла перерахувала кілька важливих факторів: «Я намагалася триматися подалі від соціальних мереж. Звучить банально, проте дуже ефективно: ти не віддаєш своєї енергії натовпу і не вбираєш чужу». Ще модель згадала психотерапію, медитацію, фізичні вправи та практики «заземлення». “Це все старе як світ і справді працює”, – додала вона.

Поділись


Новини партнерів