Адель скасувала концерти у Лас-Вегасі через проблеми в особистому житті

Адель скасувала серію виступів у Лас-Вегасі незадовго до початку. Виконавиця готувалася до концертної програми під назвою Weekends With Adele, однак останнім часом обставини змінилися. Джерело повідомило, що причиною поспішного вирішення стали проблеми у відносинах співачки з бойфрендом, спортивним агентом Річем Полом.

«У раю неприємності. Ось чому вона не може виступати», – поділився інсайдер. Також знайомі розповіли, що Адель нерідко плакала під час останніх репетицій та переривала їх, щоб відповісти на телефонні дзвінки від Пола. Незабаром після повідомлення про відміну концертів співачку помітили в аеропорту Лас-Вегаса. Вона сідала в літак до Лос-Анджелеса, мабуть, щоб повернутися до Річа.

Зірваний концерт став «головним болем» для організаторів та розчаруванням для фанатів, багато з яких уже прибули до Вегасу та чекали дебютного концерту. До того як стало відомо про кризу особистих відносин, Адель стверджувала, що шоу просто «не готове». «Ми перепробували абсолютно все, що могли, щоб встигнути вчасно та підготувати гідний виступ. Але затримки доставок та обмеження через COVID-19 зруйнували наші плани», – пояснювала вона.

Поділись


Новини партнерів