Розі Гантінгтон-Вайтлі готується до народження другої дитини

Розі Гантінгтон-Вайтлі чекає на другу дитину від свого нареченого Джейсона Стейтема. У 2017 році модель народила сина, Джека Оскара, який незабаром має стати старшим братом. Цієї неділі Розі поділилася свіжими фото, на яких гордо продемонструвала свій живіт. У коментарях передплатники обсипали майбутню маму компліментами та привітаннями з поповненням у сім’ї.

Стейтем та Гантінгтон-Вайтлі не приховують, що щасливі бути батьками. Я думаю, що [Джек] – наймиліше створення у світі, і я хочу кричати про це звідусіль, – поділилася Розі в інтерв’ю від 2019 року, – Материнство – це просто чудова подорож з багатьма злетами та падіннями… Щодня на тебе чекають нові виклики і нові перемоги”. Також модель раніше згадувала, що вони з Джейсоном хотіли б, щоб у них з’явилася друга дитина.

Говорячи про життя своєї сім’ї під час пандемії, Розі зізналася, що дуже вдячна за можливість працювати вдома. “Я розумію, що не всі можуть дозволити собі працювати віддалено, до того ж, багато хто втратив свої робочі місця, – пояснила вона, – Це несамовито, і я глибоко співчуваю всім, хто постраждав через те, що зараз відбувається”. Ще модель зазначила, що розважати сина на самоізоляції стало справжнім випробуванням для її фантазії.

Читайте також: Ірина Монатик поділилася фотографією з легендарного оглядового майданчика Нью-Йорка

Поділись


Новини партнерів