Легендарний український гурт «Тартак» розпався після понад 25 років існування

Український гурт «Тартак», який вперше заявив про себе в 1996 році, розпався. Цю неприємну новину музиканти повідомили зі сторінки колективу у Facebook.

«Дякую всім, хто підтримував наші спроби втримати на ходу цю легендарну машину, але надто багато перешкод ми зустріли на заваді», — йдеться у повідомленні.

Але артисти відразу підсолодили пігулку для шанувальників, заявивши, що незабаром представлять новий проект і презентують дебютну роботу.

За час свого існування “Тартак” випустив понад 10 альбомів. Популярність гурту припала на 2000-ні.

У лютому 2020 року беззмінний лідер та засновник «Тартака» Олександр Положинський пішов із колективу, і роль соліста зайняв Сергій Строян.

Екс-лідер гурту висловився про розпад колективу зі сторінки у Facebook. Положинський зазначив, що його, як засновника групи, ніхто не попередив про розпуск, але такий результат для нього був прогнозованим.

“Я цього давно очікував і навіть публічно висловлював свої припущення щодо цього”, – уточнив він.

Олександр зазначив, що відроджувати гурт у жодному варіанті не має наміру, але пісні «Тартака», як і раніше, можна буде почути на його концертах. Положинський не виключає варіанти можливих одноразових виступів гурту на честь знакових подій.

Читайте також: Жанна Бадоєва показала коханого чоловіка на фото

Поділись


Новини партнерів