Стали відомі подробиці смерті Гаспара Ульєля

Учора весь світ вразила новина про смерть французького актора Гаспара Ульєля. З 37-річним чоловіком стався нещасний випадок на гірськолижному курорті Ла Розьєр, розташованому на південному сході Франції. Раніше було лише відомо, що Гаспар катався на лижах, упав і знепритомнів.

Кілька годин тому журналісти з’ясували детальні обставини. На курорті він відпочивав із дружиною та сином, якому нещодавно виповнилося шість років. Ульєль не має сторінки в соціальних мережах, але останній пост у Гаеллі П’єтрі — це відео, як хлопчик підкорює засніжений схил на лижах.

Як повідомляє BFMTV, актор катався без захисного шолома. Згодом цю деталь підтвердило видання Le Dauphine Libere. Більше того, на схилі під час спуску трасою він врізався в іншого лижника. За словами прокурора міста Альбервіль Ган Гаш, зіткнення сталося при повороті направо на вершині однієї з гірськолижних трас. При цьому другий учасник зіткнення обмежився лише забоями та, за словами журналістів, був поряд із Гаспаром аж до прибуття бригади екстреної допомоги. Вже тоді він був непритомний.

Через годину його доправили гелікоптером до лікарні Гренобля, де йому зробили дві операції, але він так і не прокинувся.

Читайте також: Маша Єфросиніна пригадала, як чоловік захистив її від домагань

Поділись


Новини партнерів