Анатолій Анатоліч повідомив, що його пограбували в США

Популярного українського ведучого та блогера Анатолія Анатоліча (справжнє ім’я – Анатолій Яцечко) обікрали в США, куди він прилетів відпочити з дружиною Юлією та трьома дітьми. Про це роздратований шоумен розповів у своєму Instagram.

Зіркове сімейство орендувало будинок у Маямі. Там же ведучий із дружиною та дітьми зустрівся зі своїм кумом – хореографом та суддею «Танців із зірками» Владом Ямою. Але відпустку Анатолія затьмарив неприємний інцидент.

Анатоліч зібрався з дітьми та дружиною у поїздку, завантажив у багажник машини речі, а свій лонгборд (дошка для катання – прим. ред.) розмістив у самому кінці. Під час руху авто дорогою багажник відкрився, і скейт ведучого випав на проїжджу частину.

Водії машин, що проїжджали повз, почали сигналити, сповіщаючи ведучого, щоб він зупинився, звернув увагу на «неполадки» і закрив багажник. Але було пізно. А за словами жінки-свідка, лонгборд, що випав на дорогу, швидко потягли бездомні.

Зупинившись біля вказаного свідком місця, Анатолій справді побачив «задоволених» людей без певного місця проживання, і припустив, що один із них умикнув його скейт вартістю 180 доларів.

«Я не став лізти розбиратися – поверніть мій скейт! Я сподіваюся, що цей скейт дістанеться якомусь хорошому хлопчику, який не мав можливості купити його, але тепер він у нього є», — оптимістично підсумував ведучий.

Читайте також: Санта Дімопулос з дітьми та чоловіком відпочиває в ОАЕ

Поділись


Новини партнерів