Дорофєєва розповіла про пережиті труднощі та низьку самооцінку

Українська співачка екс-учасниця гурту «Время и Стекло» розповіла про невпевненість у собі, вплив низької самооцінки на її життя та зізналася, що досі бореться із поганою звичкою порівнювати себе з іншими. Артистка виклала відвертий пост у Instagram.

Дорофєєва з чоловіком, співаком та шоуменом Володимиром Дантесом зараз відпочиває у Мексиці. Пара пройшла спеціальну церемонію темаскаль – стародавній ритуал часів майя для очищення тіла, душі та духу.

Надя наважилася поділитися з шанувальниками потаємним і згадала, як з дитячих років порівнювала себе з іншими, причому на їхню користь, і страждала через занижену самооцінку. Під час участі у вокальних конкурсах вона завжди була переконана, що хтось її перевершує.

«Нещодавно мені мама нагадала, як я приїжджала на вокальні конкурси і щоразу на саудчеках зі мною траплялася паніка. Мені просто хотілося втекти. Мені здавалося, що я стаю такою маленькою і жалюгідною» — згадала Дорофєєва.

У підсумку співачка вигравала конкурс за конкурсом, але сумніви нікуди не зникали – вона, як і раніше, не вірила в себе. З цією проблемою Надя працює й досі. Іноді їй здається, що популярність, визнання, слава та любов аудиторії випадкові, але вона продовжує вирощувати впевненість у собі та закликає до цього інших.

«Ми самі собою унікальні. У кожному з нас є щось таке, у що інші закохуються, цінують, захоплюються і навіть заздрять. Поки ми сумніваємося в собі — інші беруть і роблять. Поки ми думаємо, що ми гірші — інші не паряться і просто намагаються щось робити і повірте — це вже чатина успіху, — переконана Дорофєєва.

Читайте також: Дружина Віктора Павліка зізналася, хто в їхній сім’ї заробляє більше

Поділись


Новини партнерів