Дакота Джонсон розповіла, чому вони з Крісом Мартіном не афішують свій роман

Дакота Джонсон і Кріс Мартін зустрічаються вже кілька років але особисте життя закохані не виставляють на показ і майже не говорять про свій роман. У новому інтерв’ю журналу Elle 32-річна актриса розповіла, що їм із 44-річним Мартіном подобається проводити час удома, а не на очах у сторонніх.

Ми вже давно разом і іноді ходимо кудись, але ми обоє так багато працюємо, що нам подобається проводити час удома, на самоті. Більшість вечірок проходить у моєму будинку, – сказала зірка фільму “50 відтінків сірого”.

Незважаючи на те, що за роки роману Дакота і Кріс поки не одружилися, у серйозності їхніх стосунків сумніватися не доводиться. Минулого року вони купили розкішний особняк у Малібу та стали жити разом. Щоправда, нещодавно соліст гурту Coldplay вирішив його продати але тільки для того, щоб купити новий.

Прекрасно ладнає Дакота і з колишньою дружиною Мартіна Гвінет Пелтроу. Інсайдери говорили, що саме Гвінет помирила пару, коли Дакота та Кріс на якийсь час розлучалися. З дітьми Мартіна та Пелтроу Дакота теж перебуває у чудових стосунках і часто проводить з ними час.

Читайте також: 56-річна Асія Ахат зізналася, що стала бабусею

Поділись


Новини партнерів